Kaikki VM Carpet matot verkkokaupasta ilman toimituskuluja koodilla VMC2022 30 € lisäalennus yli 300 € ostoksiin koodilla SAVE30 ja 50 € lisäalennus yli 500 € ostoksiin koodilla SAVE50

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Viimeksi päivitetty 23.8.2022.


Yleistä

Kaluste Åke Niemi Oy on sitoutunut suojaamaan asiakkaidensa yksityisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa tietojen käsittelyyn

Tällä tietosuojaselosteella haluamme kertoa asiakkaillemme kuinka heidän henkilötietoja käsitellään. Tätä tietosuojaselostetta sovelletaan, kun asiakas käyttää kalusteniemi.net palveluita.


Rekisterinpitäjä

Kaluste Åke Niemi Oy (y-tunnus 1752936-5)

Yrittäjäntie 5-7

67100 KOKKOLA

Henkilötietojen käsittelyä ja tietosuoja-asioita koskevat yhteydenotot: info@kalusteniemi.net


Rekisterin nimi

Kaluste Åke Niemi Oy asiakasrekisteri


Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelemme vain sellaisia henkilötietoja, jotka ovat asianmukaisia ja tarpeellisia liiketoiminnassamme.

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on yrityksen oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on:

  • tuotteidemme ja palveluidemme toimittaminen

  • asiakassuhteen hoito, ylläpito ja kehittäminen sekä asiakasviestintä

  • sähköinen markkinointi

  • mainonnan kohdentaminen yrityksemme omissa ja muiden tahojen verkkopalveluissa

  • lakisääteiset velvoitteet, kuten kirjanpitolain vaatimukset aineiston säilytyksestä.


Rekisterin tietosisältö

Saatamme kerätä rekisteriin sinusta seuraavia tietoja:

  • tunnistautumistiedot, kuten nimi

  • yhteystiedot: puhelinnumero, sähköpostiosoite ja postiosoite

  • maksutiedot, kuten laskutustiedot sekä maksuvälinetiedot

  • mahdolliset markkinointikiellot tai -suostumukset

  • ostoshistoria, kuten tilatut tuotteet, palautukset ja maksut

  • verkkosivujemme selaustiedot

  • käyttämäsi päätelaitteen tunnistetiedot


Säännönmukaiset tietolähteet

Pääsääntöisesti tietojen lähde on verkkosivujen käyttäjä/asiakas itse. Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan. Tämän lisäksi saatamme hankkia lisätietoja, esim. luottopalveluiden tarjoajalta. Verkkosivuston vierailijoiden IP-osoitteita ja palvelun toiminnoille välttämättömiä evästeitä käsitellään oikeutetun edun perusteella mm. tietoturvasta huolehtimiseksi ja sivuston vierailijoiden tilastotietojen keruuta varten niissä tapauksissa, kun niiden voidaan katsoa olevan henkilötietoja.


Henkilötietojen luovutukset ja siirrot

Voimme luovuttaa joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille. Tällaisia tilanteita ovat esim. tavaran toimitus ja rahoituspäätöksen teko. Luovutamme vain kunkin tilanteen vaatimat tiedot ja ainoastaan luotettaville tahoille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa seuraaville tahoille:

  • Kuljetusyhtiö joka vastaa tuotteiden toimituksesta.

  • Valmistaja tai tukkuliike, kun tuotteet toimitetaan suoraan heidän varastoltaan.

  • Maksupalveluntarjoajat jotka välittävät maksuja

  • Luotonmyöntäjät

  • IT-yritykset jotka tukevat verkkosivujamme ja tietojärjestelmiämme


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.


Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).


Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet, kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.


Huomioitavaa

Älä jaa omaan tilaukseen liittyviä url-osoitteita kolmansille osapuolille.


Tietosuojaselosteen muutokset

Pyrimme kehittämään palveluitamme jatkuvasti. Tämän myötä saatamme joutua päivittämään tätä selostetta. Lainsäädännön muutokset saattavat myös asettaa tarpeita muuttaa tai tarkentaa tämän selosteen osia.